Gebruiksbeleid

here i am.jpg

Gebruiksbeleid van Here I Am

De stichting Here I Am, de websitenaam van de stichting “Here I Am” (www.hereiam.nl), geeft u toestemming om deze website alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden te gebruiken. Gebruik van de website voor andere doeleinden is verboden. Als u niet met de voorwaarden van dit Beleid voor acceptabel gebruik (“Beleid”) akkoord gaat, mag u deze website niet gebruiken. Door deze website te gebruiken gaat u ermee akkoord dat u:


  • wettelijk gehouden bent aan de voorwaarden van dit Beleid;
  • alleen een koppeling (link) naar onze website maakt via de homepage www.hereiam.nl tenzij u uitdrukkelijke schriftelijke toestemming verkregen hebt (die op ieder moment ingetrokken kan worden) om naar andere pagina’s op onze website te linken;
  • geen frames voor een koppeling gebruikt;
  • geen gebruik maakt van de naam “Here I Am”, Here I Am-merknamen of van de inhoud op deze website behalve voor uw persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.
  • op andere websites of andere online diensten geen materiaal op of van de website verzamelt, reproduceert, uitlicht, en/of weergeeft, specifiek de informatie met betrekking tot Here I Am-reizen, wel of niet door middel van spiders of andere 'screen scraping’ software of systemen, gebruikt voor gegevensverzameling, en
  • deze website niet gebruikt om gegevens van Here I Am-gerelateerde informatie, vluchten of -diensten of bijzonderheden over Here I Am-gerelateerde informatie, vluchten of andere informatie aan andere personen of organisaties te verstrekken behalve voor uw persoonlijke en niet-commerciële doeleinden.

Alle inhoud van deze website valt onder copyright of andere intellectuele eigendomsrechten en kan alleen gebruikt worden zoals is aangegeven in dit Beleid. Stichting Here I Am bepaalt wanneer er door uw gebruik van deze website sprake is van een overtreding van dit Beleid. Als er een overtreding van dit Beleid heeft plaatsgevonden, kan het bestuur van stichting Here I Am maatregelen nemen die passend worden geacht, inclusief ontzegging van de toegang tot de website, het ondernemen van gerechtelijke stappen tegen u en het overdragen van relevante informatie aan justitiële instanties.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze belevenissen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.