Gerrit.jpeg 31 oktober

Gerrit over de Ondernemersreis

“Het doel van onze reis was om de focus op je leven te (her)vinden. Voor de één was dat privé, voor de ander zakelijk. En iedereen kwam veranderd terug uit Israël. Want de sfeer was zo geweldig, zo enorm open en dat met mensen die je helemaal niet kent. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt.

Het waren vijf intensieve dagen, maar niemand klaagde. Ook al hadden we soms 30 duizend stappen op de stappenteller. En na een lange dag met mooie gesprekken zaten we ’s avonds ook nog voetbal te kijken met een biertje.

Normaal gesproken heb ik niet zo veel met historische plekken, maar deze reis maakte toch wel heel veel indruk. De Hizkiatunnel die echt duizenden jaren oud is en in de Bijbel voorkomt. Daar loop je dan doorheen! En als je bij het huis van Petrus in Kapernaüm staat waar je de Bijbel leest en waar je met elkaar een persoonlijk gesprek voert, dan doet dat wat met je. Ik heb meer verlangen gekregen om de God van Abraham, Isaak en Jacob te kennen.

Wat je in de Bijbel leest, komt allemaal tot leven. En het mooie is dat er mensen bij zijn die er echt iets over kunnen zeggen en het persoonlijk maken. Ik zou iedereen aanraden om mee te gaan.”

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze belevenissen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.